Skuespillerveteran vil ind i Star Wars-varmen

fredag d. 15. november 2013 kl: 12. 48 Af: Ritzau Fokus
 

Samuel L. Jackson ønsker sig brændende at være med i den næste Star Wors-film. Men instruktøren er mere lunken ved tanken.

Samuel L. Jackson ønsker sig brændende at være med i den næste Star Wors-film. Men instruktøren er mere lunken ved tanken. Foto: Flickr free

Samuel L. Jackson håber stadig på, at lande sig en rolle i den kommende Star Wars film – men håbet falmer.

Han har spurgt, antydet og endda budt sig til. Men en rolle i den kommende Star Wars-film lader vente på sig for skuespiller Samuel L. Jackson.

Nybagt mor og tv-dommer: -Biografture er blot et minde

Jackson, som spillede Mace Windu i Star Wars Episode I, II og III, har ellers ikke lagt skjul på, at han gerne vil tilbage i Jedi-kappen. Men instruktør J.J. Abrams bider ikke på, fortæller skuespilleren.

– Jeg hentydede i den grad til J.J., at jeg ville med i filmen, da vi mødtes til George Lucas’ bryllup. Men han sagde bare “hmm”, og det var alt, jeg fik ud af ham, siger den 64-årige skuespiller til talkshowværten David Letterman.

Det skriver avisen Toronto Sun.

Samuel L. Jackson er endda gået så langt som at spørge Star Wars-kollegerne Mark Hamill, som i sin tid spillede Luke Skywalker, og Ewan McGregor, som i de seneste film har portrætteret Obi Wan Kenobi, om de mon havde hørt fra Abrams.

Ingen af de tre Star Wars-veteraner var dog blevet kontaktet af instruktøren, som blandt andet står bag de seneste to Star Trek-film, samt tv-serien “Lost”.

– Jeg foreslog, at vi tre tog over på Star Wars-settet, og så bare hang ud for at se, om de mon fik brug for nogen gamle Jedi-riddere, siger skuespilleren.

Det er endnu ikke blevet offentliggjort, hvilke skuespillere, der skal medvirke i filmen.

Penge fra u-landskalenderen skal gå til syriske børn

Produktionen på den kommende Star Wars-film begynder i England i starten af næste år.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu

Mest læste

Mest sete gallerier