Skulle have fejret 50 års jubilæum: Lisbet Dahl sygemeldt

mandag d. 30. november 2015 kl: 16. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Lisbeth Dahl er desværre sygemeldt med influenza, så fejringen af hendes 50 års jubilæum må udskydes. Foto: Østre Gasværk teater/Presse

Lisbet Dahl er desværre sygemeldt med influenza, så fejringen af hendes 50 års jubilæum må udskydes. Foto: Østre Gasværk teater/Presse

Søndag skulle Lisbet Dahl have fejret sit 50 års jubilæum på Østre Gasværk Teater, men skuespilleren er ramt af influenza

Søndag havde Østre Gasværk Teater planlagt en stor reception til ære for Lisbet Dahl, som kunne fejre 50 år på scenen. Desværre måtte den 69-årige skuespiller melde afbud.

Lisbet Dahl åbner Bakken i år

Hun er simpelthen ramt af influenza, og feberen har tvunget hende til at blive i sengen, skriver Her og Nu.

– Vi forventer, at hun er klar til næste forestilling på tirsdag, oplyser pressechef Niels Gerner fra Østre Gasværk til ugebladet.

Lisbet Dahl spiller lige nu forestillingen “Vores Sensommer” sammen med Ulf Pilgaard, og forestillingen er voldsomt anmelderrost.

Har aldrig fået så mange likes

Østre Gasværk Teater hyldede Lisbet Dahl i et Facebook-opslag – det har fået over 5000 likes, og mange ønsker den folkekære skuespiller tillykke med det flotte jubilæum.

– Det er et fire gange så højt antal likes, vi nogensinde har oplevet på en opdatering. Samtidig har flere hundrede kommenteret med lykønskninger. Så der er tale om en yderst populær dame blandt danskerne, konstaterer pressechefen.

Lisbet Dahl hædret med denne æres-pris

Lisbet Dahl kan, når hun er kommet sig over influenzaen, glæde sig til en buket blomster hver dag i spilleperioden:

– Blomsterhandlere fra hele landet er også med i fejringen af Lisbet Dahl, som hver dag i resten af spilleperioden af Vores Sensommer frem til 20. december vil få overrakt en flot buket fra en ny blomsterhandler, lyder det på Østre Gasværk Teaters Facebook-side.

Del din kommentar

Forsiden lige nu