Kendt amerikansk skuespiller truede mand med slagterkniv

mandag d. 15. juli 2013 kl: 6. 04 Af: Ritzau Fokus
 

John Malkovich blev i sine yngre år i New York træt af gentagne fysiske og verbale overfald, at han en dag kammede over og blev truende. Foto: AP / POLFOTO

Skuespiller John Malkovich legede selvtægtsmand i New Yorks gader, men en dag kom alvoren for tæt på.

Trangen til at gå med kniv og til at fælde tilfældige forbrydere i New Yorks gader er måske ikke lige den første beskrivelse, man ville give af den amerikanske skuespiller John Malkovich.

Turist fik halsen skåret op: Reddet af Malkovich

Men ikke desto mindre er det en del af skuespillerens fortid som ung og hårdt prøvet nykomling, fortæller Malkovich til tv-værten Jay Leno i hans ‘Tonight Show’.

– Jeg var på en restaurant og en overfaldsmand kom forbi og stjal en andens pung. En af mine venner sagde: ‘Så du det? Lad os komme af sted!’ Og til sidst lykkedes det os at indhente fyren i parken, men han havde haft en medsammensvoren, som han havde givet pungen videre til, siger den aldrende skuespiller.

Filmstjernen, der på det tidspunkt ikke for alvor var en stjerne endnu, havde gennem længere tid haft sammenstød med et væld af gadetyve og overfaldsmænd i New Yorks gader. Men en dag blev det for meget for stjernen, da en verbal overfaldsmand gik over stregen.

– Jeg havde et virkeligt pænt jakkesæt på, og han sagde en hel masse ting til mig på gaden uden nogen grund overhovedet. Jeg var ikke glad for de ting, han havde sagt, så jeg skiftede tøj, tog min slagterkniv med og gik ud for at lede efter ham. Jeg spurgte ham, om han havde lyst til at fortsætte vores samtale. Han afviste, og livet gik videre, fortæller Malkovich.

Den 59-årige skuespiller kan snart opleves på det store lærred i filmen RED2, der er en opfølger til actionfilmen RED fra 2010.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu