Sladderblade afslører utroskab i Hollywood!

onsdag d. 25. juli 2012 kl: 9. 28 Af: Kendte.dk NY
 

Hollywood’s pæne par har skår i glæden!

De har i flere år både dannet par privat samt i de verdensberømte Twilight-film som vampyren Edward Cullen og og hans kæreste Bella, men nu er der for alvor kommet skår i glansbilledet af det perfekte Hollywood-par. Flere amerikanske sladderblade afslører nemlig nu, at den 22-årige Kristen Stewart har været utro med den næsten dobbelt så gamle 41-årige filminstruktør Rupert Sanders i forbindelse med optagelserne til filmen ‘Snow White And The Hunstman’, hvor hun har hovedrollen som Snehvide. Her på billedet ser du de to nye “turtleduer” ved optagelserne til førnævnte film.

Filmfestival i Cannes er klar til ny æra efter MeToo

LÆS OGSÅ: Robert Pattinson elsker nøgenscener

Filmen havde verdenspremiere i det meste af verden for halvanden måned siden. Et sidespring kan jo ske for selv den bedste, men ifølge de amerikanske medier er det lidt mere end et sidespring. Kristen Stewart blev nemlig for kun en uge siden snuppet på fersk gerning i armene på Rupert Sanders, der i øvrigt er far til to børn og gift med den smukke britiske Voque-model Liberty Ross.

LÆS OGSÅ: Pattinson er single

Biseksuel Twilight-stjerne: -Jeg er ikke færdig med mænd

Det amerikanske US Weekly påstår oven i købet at have billeder af selve utroskaben. På forsiden af magasinet viser de Rupert Sanders omfavne Kristen Stewart meget intimt, og den mere anerkendte underholdningshjemmeside People bringer også historien idag!

Er der hold i sladderen – Ville den smukke 22 årige Kristen Stewart gøre det mod sin kæreste gennem flere år, og ville instruktøren Rupert Sanders være moderen til sine to børn utro?

Del din kommentar

Forsiden lige nu