Slut med arbejde

fredag d. 8. juni 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

George Lucas havde ellers gerne set, at Sean Connery vendte tilbage til rollen som den ældre professor Jones i den 4. film om Indiana Jones, som får premiere til næste år. Connery var ellers voldsomt fristet, men vi får ham altså ikke at se i den kommende film.

“Jeg bliver spurgt om det så ofte, at jeg hellere må komme med en udtalelse. Jeg har tænkt længe og grundigt over det, og hvis noget kunne have fået mig til at opgive livet som pensionist, så skulle det da være en Indiana Jones-film. Jeg elsker at arbejde sammen med Steven (Spielberg) og George (Lucas), og selvsagt er det en ære at have Harrison som søn. Men det er altså for sjovt at være pensionist,” siger Connery i en udtalelse på filmens officielle hjemmeside.

20 klager over Kevin Spacey på teater

Helt dy sig for at vende tilbage til rollen kan Connery dog ikke, og hans sidste ord i sagen er derfor en række gode råd til “sønnen” Harrison Ford:

“Men jeg har nogle gode råd til Junior: Du skal forlange, at krybene er computerskabte og at alle klipper er lave. Og sørg for Guds skyld for altid at have din pisk på dig, i tilfælde af at du bliver nødt til at flygte fra stunt-koordinatoren!”

Del din kommentar

Forsiden lige nu