Sly Stallone har problemer i Australien

tirsdag d. 20. februar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Først blev hans bagage gennemsøgt, mens han selv blev tilbageholdt i lufthavnen i flere timer, fordi australske toldere forleden fandt flere forbudte ting, da Sylvester Stallone forleden gik igennem tolden på vej til at promovere den seneste Rocky-film Down Under.

Rocksanger sprøjter sig med slangegift

Reglerne for indførsel af varer er nemlig rigtig skrappe i Australien, og Stallone fik ikke særbehandling, bare fordi han er berømt. Til sidst fik han dog lov til at forlade lufthavnen, og selv kalder han episoden en misforståelse, men noget tyder på, at de australske myndigheder ikke er helt enige i den vurdering.

I løbet af mandagen var de australske toldere nemlig igen i aktion i sagen, og denne gang måtte Stallone således finde sig i, at både hans privatfly og hans hotelværelse blev gennemsøgt. Flere ting, som han og hans følge havde med i bagagen blev som sagt beslaglagt i lufthavnen ved ankomsten, og, dem er myndighederne stadig i gang med at undersøge. Først derefter kan det afgøres, om der skal foretages yderligere i sagen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu