Sinead O’Connor planlagde egen begravelse

torsdag d. 23. januar 2014 kl: 8. 30 Af: Ritzau Fokus
 
Den irske sangerinde Sinead O'Connor var ved at lægge sig selv i graven, da hun for nylig gennemgik et voldsomt smertehelvede.

Den irske sangerinde Sinead O’Connor var ved at lægge sig selv i graven, da hun for nylig gennemgik et voldsomt smertehelvede. Foto: DALHOFF CASPER Polfoto

Den irske sangerinde Sinead O’Connor måtte gå igennem den nær værste smerte i sit liv, og det fik hende til at planlægge sin begravelse.

Hun har født fire børn, men også kun den smerte kan overgå den, hun følte for blot en uge siden.

Afsløring: Mariah Carey lider af psykisk sygdom

Sådan beskriver den irske sangerinde og sangskriver Sinead O’Connor en traumatisk oplevelse for nylig, hvor hun i ramme alvor gjorde de første skridt til at planlægge sin egen begravelse. Så stor var smerten nemlig, skriver hun på sin blog.

– Jeg bliver ramt af en smerte, der føles som om alle mine ribben både for og bag er brækkede. Bogstaveligt talt som om nogen har trampet på mig og smadret dem, eller jeg er blevet kørt over af en bil. Så vi tænker: “OK, jeg kunne bukke under når som helst”, og vi begynder at lave planer for, hvordan børnene skal klare sig, skriver hun.

Først frygtede både hospitalets personale og sangerinden selv, at der var tale om en åben blødning i maven. Men da sangerinden aflagde hospitalet et nyt besøg hen over weekenden, stod det klart, at der var tale om nyresten. Men de forklarede ikke hendes intense smerteanfald.

– Lægen sagde: “Du har nyresten, men de sidder ikke et sted, hvor de ville forårsage så stort et problem. Folk har hele tiden nyresten uden selv at vide det. Det er ikke den, der giver dig smerterne”. Så spurgte han mig, om jeg havde været oprørt over noget. Jeg hulkede stille og sagde: “Ja, noget ekstremt traumatisk skete for cirka en uge siden”. Så nu er jeg i gang med at komme mig, skriver O’Connor.

Politiet leder igen efter Sinéad O'Connor

Historien melder dog intet om, hvorvidt 47-årige Sinead O’Connor mente, at det traumatiske var hendes store smerteanfald – eller om der lå noget andet bag lægens halvpsykiatriske diagnose.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu