Smidt i brummen for mordforsøg: Om lidt spiller han La Liga

torsdag d. 26. juli 2018 kl: 18. 34 Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Efter at have siddet fem måneder i fængsel for blandt andet mordforsøg skal Ruben Semedo nu spille fodbold i La Liga.

Den tidligere portugisiske U-21 landsholdsspiller Ruben Semedo blev for fem måneder siden fængslet for blandt andet mordforsøg, trusler, besiddelse af våben og voldeligt røveri.

Kun en uge efter er han kommet ud af fængslet, har han nu fundet en ny klub – og det er endda i den bedste spanske fodboldrække, La Liga. Det skriver flere spanske medier deriblandt Cadena Ser.

Han har således skrevet under på en halvårig lejeaftale med Huesca, der netop er rykket op i La Liga.

På trods af Ruben Semedos blakkede fortid, mener klubpræsident i Huesca, Emilio Vega, sagtens han kan spille for klubben. Præsidenten vil dog ikke afsløre, om der er en speciel klausul i Semedos kontrakt, der udløses, hvis spilleren skulle komme i problemer igen

– Vi er ikke dommere, og jeg vil ikke tale om hypotetiske situationer. Men vi er en seriøs klub, siger Emilio Vega til Cadena Ser.

Spillet i fængslet

Han er ikke bekymret for, om Semedos fysiske form er god nok efter de fem måneder bag tremmer.

– Semedo er meget fysisk stærkt og uden stivhed. Han er endda spillet en kamp i fængslet, siger Emilio Vega til Cadena Ser.

Ruben Semedo havde i forvejen kontrakt med klubben Villareal, og det er uvist, hvad fremtiden bringer for ham, når den halvårlige lejeaftale med Huesca udløber.

Del din kommentar

Forsiden lige nu