Smidt ud for at rose Moore

onsdag d. 21. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det var under en koncert i Las Vegas på hotel Aladdin, at sangerinden Linda Ronstadt kom til at udtale sig om filminstruktøren i forkert selskab. Ronstadt skulle til at synge sangen “Desperado”, men valgte først at sige noget om Michael Moore og hans film “Fahrenheit 9/11”. Den 58-årige sangerinde kaldte Moore “en stor amerikansk patriot” og “en person der spreder sandheden”. Derudover anbefalede hun også alle gæsterne at tage ind og se dokumentaren om præsident Bush.

Sådan låser du op for de hemmelige kategorier på Netflix Kendt skuespiller mor for første gang

Disse udtalelser skabte straks røre blandt publikum og hotellets ledelse. Linda Ronstadt blev buh’et af scenen og flere af de 4500 tilskuere rejste sig og forlod hotellet. Hendes plakater blev revet ned fra væggene og cocktails kastet mod scenen. Herefter blev hun eskorteret væk fra ejendommen. “Det var en ubehagelig scene” udtaler en talsmand fra hotellet, Bill Timmins. “Hun ødelagde en fantastisk aften for vores gæster, så vi måtte gøre noget”. Det er første gang man nogensinde har smidt en aktør ud af hotellet. “Så længe jeg er her, kommer hun ikke til at spille her igen” tilføjer Bill Timmins.

Michael Moore mener, at det er fuldstændig idiotisk at smide hende ud for at have sagt sin mening og mener at hun straks skal genansættes.

Del din kommentar

Forsiden lige nu