Smukfest: Salomonsen og de Mylius får 97.170 kr. hver

søndag d. 12. august 2012 kl: 8. 42 Af: Uffe Dahl
 

Jørgen de Mylius har sammen med Sanne Salomonsen fået Polka Verner Legatet på Skanderborg Festival. Foto: Danmarks Radio.


Sanne Salomonsen og Jørgen de Mylius får hver 97.170 kroner ud af Skanderborg Festivals hyldestlegat, Polka Verner Legatet.

Seernes darling sendt ud af bagedysten

 

Skanderborg Festival – eller Smukfest – har uddelt det store hyldestlegat, Polka Verner Legatet. Det deles i år mellem Jørgen de Mylius og Sanne Salomonsen, der hver får 97.170 kroner.

 

Og det må siges at være to yderst velkendte navne, der deles om legatet idet Jørgen de Mylius den 29. januar 2013 har kunnet høres på DR’s radiokanaler igennem 50 år mens Sanne Salomonsen er i fuld gang med sit femte årti som sangerinde.

 

Jørgen de Mylius og Sanne Salomonsen blev hentet i helikoptere til prisuddelingen, der blev forestået af de to stiftere af legatet, Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt.

 

Polka Verner Legatet er opkaldt efter Polka Verner alias trommeslager Finn Grunnet Sørensen, som døde i foråret 2003, kun 46 år. Gennem en årrække optrådte han med nogle spektakulære show i Skanderborg sammen med sit band, Erling Erlang & Trio.

Del din kommentar

Forsiden lige nu