Snoop Dogg beskudt

søndag d. 13. april 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Snoop Dogg blev beskudt af tre ukendte mænd. Han var omgivet af sine bodygurads, da der pludselig blev skudt mod hans bil. En af hans bodygurds blev såret. Efter episoden står politiet uden nogen god forklaring på, hvem der kunne finde på, at skyde på en af nutidens store rapsstjerner.

Den 31-årige rapper, hvis rigtige navn er Calvin Broadus, var omgivet af 8 bodyguards, da han blev beskudt. Han kørte selv i sin Cadillac, men var omgivet af fire andre køretøjer. Tre af bodyguardenes biler, blev ramt af skud.

Ann Eleonora fra Herrens veje: -Jeg taler med mine døde slægtninge

Politiet siger, at de ikke med sikkerhed kan vide, om Broadus var målet for skuddene. En af politimændene, som talte med Broadus siger, at han tilsyneladende ikke var særligt påvirket af oplevelsen. Broadus var helt nede på jorden og virkede ikke spor stresset.

Broadus, som er født og opvokset I Long Beach, en forstad til LA, blev en af rappens helt store navne, efter at hans debut-album “Doggystyle” toppede hitlisterne.

Snoop Dog har tidligere været på kant med loven flere gange. Han har været arresteret for at tage stoffer og I 1996 var han anklaget for mord på en yngre mand. Manden var blevet dræbt, ved at nogen kørte forbi ham og fyrede nogle skud af. Lidt ligesom det attentat Soop Dogg nu selv har været udsat for.

Del din kommentar

Forsiden lige nu