Snoop Dogg laver musik til Downton Abbey-parodi

onsdag d. 3. februar 2016 kl: 11. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

I en ny komedieserie “Another Period” blandes Downton Abbey og reality-tv med musik fra gangsterrapperen Snoop Dogg

Forestil dig at blande den britiske successerie Downton Abbey med et reality show som Keeping Up With The Kardashians. Tilsæt så musik af gangsterrapperen Snoop Dogg, og du har opskriften på den nye komedieserie Another Period, der har dansk premiere den 7. februar på Comedy Central.

I serien følger man den stenrige familie Bellacourt, der lever en luksuriøs tilværelse på Rhode Island i år 1902.

Hovedpersonerne er de to søskende Lillian og Beatrice, spillet af Natasha Leggero og Riki Lindhome, der også har skrevet serien. Deres mål er ganske enkelt at blive så kendte som muligt! Vi møder også stuepigen Chair spillet af Christina Hendricks, der er kendt for rollen som den storbarmede sekretær Joan i serien Mad Men.

Megastjerner viser støtte til mobbeoffer

Penge, sex og stoffer

Another Period gør tykt grin med reality-genren. Og selvom kulissen er overklassen i det østlige USA, så handler det om penge, sex og stoffer.

Dansk kendis indrømmer hæleri

Snoop Dogg har komponeret titelsangen, og seriens specielle genreblanding har tiltrukket stor opmærksomhed i de amerikanske medier.

Rolling Stone Magazine har beskrevet serien som ”Downton Abbey møder Keeping Up With The Kardashians”, og Natasha Leggero har været i den varme stol hos talkshow-værten Jimmy Kimmel.

Del din kommentar

Forsiden lige nu