Rapper starter forretning med hash-salg

onsdag d. 11. november 2015 kl: 12. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Snoop Doggs forkærlighed for cannabis har flere gange fået ham på kant med loven, og i sommers svor han, at han aldrig kommer tilbage til Sverige, efter at han blev anholdt på grund af mistanke om besiddelse af stoffer.

Snoop Doggs forkærlighed for cannabis har flere gange fået ham på kant med loven, og i sommers svor han, at han aldrig kommer tilbage til Sverige, efter at han blev anholdt på grund af mistanke om besiddelse af stoffer. Foto: Paul A. Hebert/PAUL A. HEBERT/INVISION/AP

Den legendariske rapper Snoop Dogg lancerer en række cannabis-produkter i USA.

Rap-ikonet Snoop Dogg er næsten lige så kendt for sin forkærlighed for cannabis, som han er for sin musik, og det kommer nu de rygetrængende amerikanere til gode. Rapperen, der introducerede verden for sit eget vrøvlende sprog med sætninger som “fo’ shizzle, my nizzle”, lancerer nu sin egen serie med cannabis-produkter.

Megastjerner viser støtte til mobbeoffer

“Gin and Juice”-stjernen kalder sin linje for “Leafs by Snoop” eller “Snoops blade”, og den inkluderer madvarer med cannabis, marihuana-blomster og ekstrakter fra hampplanten, der nu vil være tilgængelige i staten Colorado, hvor besiddelse af cannabis har været lovligt siden 2013.

– Det er i sandhed en velsignelse, at jeg kan dele produkterne, jeg elsker så meget, med jer alle sammen, fortæller Snoop Dogg i en pressemeddelelse i følge CNN.

Det bedste produkt

– Fra blomsterne til koncentraterne til madvarerne, det er alt sammen udvalgt af undertegnede, så I ved, at det er det bedste produkt derude. Det er den ægte vare, så tag til Colorado og prøv det, siger Snoop, der slog igennem som gangster-rapper, men som altså efterhånden er blevet så mainstream, at selv hans salg er hash er blevet lovliggjort.

Det er ikke første gang, at Snoop Dogg kombinerer forretning med fornøjelse. Den ranglede rapper, der siden 2012 også har indspillet reggaemusik under kunstnernavnet Snoop Lion, har allerede lanceret et nyhedssite om cannabis, og han har skudt penge i Eaze, der leverer medicinsk cannabis til døren.

Blå blink og ballade: Koncert endte i orgie

Indtil videre har staterne Alaska, Colorado, Oregon, Washington og Washington D.C. legaliseret cannabis til eget forbrug.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu