Snoop går fra Dogg til Lion da han er Bob Marley

onsdag d. 1. august 2012 kl: 11. 50 Af: Kendte.dk NY
 

Det her er en du-kan-ikke.opdigte-det nyhed, i dag blev det offentliggjort at the berømte West Coast rapper Snoop Dogg skifter navn til Snoop Lion og for fremtiden vil blive en reggae kunstner, fordi at han tror at han er en reinkarnation af Bob Marley.

Jeg vil begrave Snoop Dogg og blive til Snoop Lion” proklamerede den nu tidligere Hr. Dogg, også kendte som Snoop, Snoop Doggy Dog, Uncle Snoop, The Doggfather, og Snoop-a-Loop, under en nyhedsconference i New York.

Megastjerner viser støtte til mobbeoffer

Læs også:

Det skete mens han var på Jamaica, hvor han fik sit nye navn af en rastefaria præst. “Jeg vidste det ikke før jeg kom til templet, hvor den højeste præst spurgte mig hvad er dit navn, og jeg sagde, ‘Snoop Dogg.’ Og han kiggede mig ind i øjnene og sagde, ‘Ikke mere. Du er lyset; du er løven.’ Fra det sekund var det som om at jeg forstod hvorfor jeg var der.

Blå blink og ballade: Koncert endte i orgie

“Jeg har altid sagt at jeg var Bob Marley reinkarneret. Jeg føler at jeg altid har været en rastefaria. Jeg åbnede bare ikke mit tredje øje, men det er åbent nu.” Og med hans tredje øje åbent, har han besluttet at kun Reggae musik er interessant for ham nu, so skænk en drink for Snoop’s karriere, for det ser ud som om den er slut!

Hvad syntes du om Snoop´s nye navneskift. Kommenter herunder.

Del din kommentar

Forsiden lige nu