Snu skuespillerinde udnytter Clooneys navn

onsdag d. 11. februar 2015 kl: 9. 59 Af: Ritzau Fokus
 

Skuespillerinden Dakota Johnson er på vej mod stjernerne i filmatiseringen af “Fifty Shades of Grey.” Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Har man ikke stjernepotentiale nok til at blive førsteklasses kendis, kan man ifølge Dakota Johnson bruge George Clooneys navn.

Dakota Johnson-hvem?!

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

Skuespillerinden Dakota Johnson har endnu ikke etableret sig i toppen af Hollywoods kransekage af kendisser, men det skal ikke afholde hende fra at nyde godt af de fineste restauranter i byen.

Derfor bruger den 25-årige skuespillerinde et snedigt trick. Hun udgiver sig simpelthen for at være en anden, fortæller hun til avisen The Telegraph.

Og det er ikke hvilken som helst anden, det er nemlig stjerneskuespilleren George Clooney.

– Når restauranterne spørger, hvilket navn de skal reservere i, siger jeg ‘Clooney,’ indrømmer Johnson og tilføjer:

– Jeg har aldrig mødt ham, men han spiser en masse middage. George Clooney er den mest sultne mand i Hollywood, joker hun videre.

Dog bliver den aktuelle skuespillerinde mere alvorlig, når det kommer til at have kendisfaktor, som, hun er klar over, kan være svær at balancere med. Hun har nemlig som datter af skuespillerne Don Johnson og Melanie Griffith set, hvor voldsomt rampelyset kan være.

– Det kan være skønt, men det kan også ødelægge et menneske fuldstændigt, lyder det fra den unge Johnson.

Harry og Meghan holder ferie med kendispar

Dakota Johnson kan fra den 12. februar ses i den længe ventede filmatisering af de erotiske bøger “Fifty Shades of Grey”.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu