Søren Huss i eksklusiv solokoncert

onsdag d. 15. april 2015 kl: 20. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Søren Huss giver en eksklusiv solokoncert i København den 4. juni. Pressefoto.

Søren Huss giver en eksklusiv solokoncert i København den 4. juni. Pressefoto.

Den danske sanger har op igennem 00’erne været med til at definere lyden af dansk rock og på egne ben markeret sig med stærke sange, som kan opleves til eksklusiv solokoncert – inden Saybia ruller ud på ny.

Alle kender Søren Huss fra bandet Saybia, der i starten af 00’erne hittede stort med sange som bl.a. ”The Second You Sleep” og ”The Day After Tomorrow”. Og der er godt nyt til alle Saybia fans, da bandet er på vej med nyt album umiddelbart efter sommeren.

I løbet af de seneste år har Søren Huss udgivet to solo albums – ”Troen & Ingen” (2010) og ”Oppefra & Ned” (2012). Albums hvorpå Søren bearbejdede tankerne om livet, kærligheden og ikke mindst sorgen over sin mistede kæreste, da en lastbil, tilbage i 2007, overså hende og datteren i et højresving.

Søren Huss i centrum til årets prisuddeling af Steppeulven Disse kendisser søgte danskerne efter i 2017

Store emner på ligeledes store albums der begge har fået fantastiske anmeldelser. Søren Huss har efterfølgende turnéret, med stor succes – både med band, men på det seneste helt solo – blot ham selv bag et flygel, med sine stærke sange, som har rørt hans publikum dybt.

Nu får publikum i Stor-København muligheden en sidste gang, inden Saybia ruller ud på ny. Det sker ved en eksklusiv solo koncert i Christians Kirke i København den 4. juni klokken 20. Billetter kan købes her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu