Søs Egelind fejrer fødselsdag på dansegulvet

fredag d. 13. november 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Søs Egelind og partneren Mads Vad skal finde passionen og temperamentet frem, når der fredag skal danses pasodoble og argentinsk tango.

Søs Egelind og partneren Mads Vad skal finde passionen og temperamentet frem, når der fredag skal danses pasodoble og argentinsk tango. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Søs Egelinds fødselsdag falder sammen med semifinalen i Vild med dans, og skuespilleren kan slet ikke vente.

De færreste har lyst til at skulle noget alt for vigtigt, når der står fredag den 13. i kalenderen. Men for skuespillerinden Søs Egelind er der ikke noget valg, for dagen – som er kendt som lidt af en ulykkesdag – byder både på en Vild med dans-semifinale og hendes egen fødselsdag.

Vild med dans: Kendisdatter træder i mors dansesko

– Tjah, skriver den populære skuespillerinde og komiker kryptisk til et barnebillede af sig selv i sort-hvid, som hun har lagt op på Instagram. I sine hashtags afslører hun dog, at billedet refererer til, at hun samme dag kan fejre sin 57 års fødselsdag.

Spændt op til lir

“Kongeriget”-komikeren uddyber, at hun er “taknemmelig” og “spændt op til lir” forud for aftenens semifinale i den populære dansekonkurrence Vild med dans. Ja, faktisk tilføjer hun, at det er “den bedste måde at tilbringe dagen på”.

I aftenens semifinale skal de fire kendis-semifinalister “i seng med fjenden”, som det hedder i Vild med dans-terminologi. De to yngste tilbageværende deltagere, Ena Spottag og Stephania Potalivo, danner nemlig hold mod alderspræsidenterne John “Faxe” Jensen og Søs Egelind, når holdene samlet skal høste flest point for hver deres pasodoble. Og man kan godt regne med, at der bliver knald på, begge hold danser nemlig til fyrige hits fra rockbandet AC/DC.

Skal finde sin indre latina

Det er ikke bare til holddysten, at Søs Egelind og hendes 31-årige partner Mads Vad skal finde den indre latino frem. Ud over tyrefægterdansen pasodoble skal parrene nemlig også konkurrere om at danse den bedste argentinske tango.

Søs Egelind har fødselsdag

Tjah..🇩🇰. #OgPludselig57#taknemmelighed #PasoDoble💃🏼 #spændtoptillir #SEM1234 #vmd15 #BedsteMådeAtTilbringeDagenPå🎉❤️

Et billede slået op af Søs Egelind (@segelind) den

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu