Søs Egelind raser over kontaktannonce

søndag d. 6. december 2015 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Komikeren Søs Egelind røg ud lige før semifinalen i Vild med dans. Tidligere har hun vundet dirigentkonkurrencen Maestro og madlavningskonkurrencen Masterchef.

Komikeren Søs Egelind røg ud lige før semifinalen i Vild med dans. Tidligere har hun vundet dirigentkonkurrencen Maestro og madlavningskonkurrencen Masterchef. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Den 57-årige komiker er endt på forsiden, og hun er bestemt ikke tilfreds med hvordan.

Søs Egelind har været fast inventar på tv-skærmen de forgangne uger, hvor hun har danset sig ind i seernes hjerter i Vild med dans. Men nu er ballet forbi, og det komiske talent er lettere ophidset over sit seneste interview.

Vild med dans: Kendisdatter træder i mors dansesko

– Aha. Ser man det. Typisk Jeg laver et interview, får det til gennemlæsning, inden det bliver trykt. Og så får de alligevel drejet det til en f…… kontaktannonce, skriver den 57-årige skuespiller og komiker på Instagram.

“Kongeriget”-komikeren har lagt et billede op af en forside med rubrikken “Efter barske år med kræft og skilsmisse: Klar til ny kærlighed”. Og det er tydeligvis ikke lige det hun, hun havde regnet med at læse om sig selv.

Skilt i 2010

Søs Egelind blev skilt fra filmfotografen Bjørn Blixt i 2010, og sammen har de to voksne døtre, Molly og Carla.

– Nå, det kunne man have sagt sig selv, skriver skuespillerinden, som røg ud lige før semifinalen i Vild med dans, men tidligere har vundet både dirigentkonkurrencen Maestro og madlavningskonkurrencen Masterchef.

Den 57-årige komiker runder dog sit opslag af med en række hashtags, der indikerer, at hun ikke tager det så tungt: “Hvad kan vi lære af det?”, “tabloidnumser”, “tilgiv lortet” og afslutningsvis “træk vejret dybt og tæl til 300”.

Søs Egelind har fødselsdag

Se opslaget her:

Aha..ser man det ..??Typisk.. Laver interview.. Får til gennemlæsning inden det blir ‘ trykt.. Og så får de det alligevel drejet det til en f…… kontaktannonce .😡 Nåh,- det ku man ha sagt sig selv#hvakavilæreafdet?#tabloidnumser#PYT#tilgivlortet# trækvejretdybtogtæltil300#t🔚💀

Et billede slået op af Søs Egelind (@segelind) den


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu