Her er Søs Fenger HELT nøgen

lørdag d. 26. marts 2016 kl: 10. 00 Af: Uffe Dahl
 
Billedet af Søs Fenger nøgen er lagt på Facebook af Radio 24syv-værten Iben Maria Zeuthen. Se opslaget i bunden af artiklen. Foto: Facebook.

Billedet af Søs Fenger nøgen er lagt på Facebook af Radio 24syv-værten Iben Maria Zeuthen. Se opslaget i bunden af artiklen. Foto: Facebook.

Billedet, der er taget for 27 år siden viser Søs Fenger som “gud har skabt hende”

Hører du til den del af befolkningen, der rigtig godt kunne tænke sig at vide, hvordan sangerinden Søs Fenger ser ud helt nøgen, så har du chancen nu.

Radio 24syv-værten Iben Maria Zeuthen, har nemlig lagt et billede af sangerinden ud på Facebook og her kan man se Søs Fænger nøgen.

Søs Fenger spreder julestemning

Billedet er 27 år gammelt og stammer fra 1988. Billedet blev blev taget i Italien hos en billedhugger, der hedder Jens Flemming Sørensen, som Søs Fenger på det tidspunkt stod model for.

Mødt ham til en fest

Det var ikke Søs Fengers egen ide at smide alt tøjet og blive foreviget af en billedhugger.

– Det var billedhuggerens kæreste, som var en veninde, som jeg havde mødt sammen med ham til en fest. Så havde han set mig og så tænkte han, at den der krop kunne han godt tænke sig at lave en afstøbning af. Og så blev det til nogle bronzestatuer, siger hun, da hun er gæst i Iben Maria Zeuthens ‘Det næste Kapitel’.

Ifølge eb.dk skal billedet bruges i en selvbiografi, som Søs Fenger lige nu arbejder på.

Søs og Frederik i den gode sags tjeneste

Det er ikke hver dag man er nøgen i radioen. Søs Fenger var ugens gæst i Det Næste Kapitel. Vi gik bag teksterne -…

Opslået af Iben Maria Zeuthen på 25. marts 2016

Del din kommentar

Forsiden lige nu