Sofia Vergara spiser kage for held

mandag d. 29. juni 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Joe Manganiello og Sofia Vergara kunne for nylig samle inspiration til deres eget bryllup, da Vergara agerede brudepige for sin veninde.

Joe Manganiello og Sofia Vergara kunne for nylig samle inspiration til deres eget bryllup, da Vergara agerede brudepige for sin veninde. Foto: Matt Sayles/MATT SAYLES/INVISION/AP

Den latinamerikanske skuespiller Sofia Vergara gjorde sit til at sikre et vellykket bryllup, da hun agerede brudepige for sin veninde.

De kalder hende Sofia “Viagra” for den påvirkning, hun tilsyneladende har på mænd. De nyste billeder af den labre skuespiller skuffer da heller ikke.

Disse tv-skuespillerinder har scoret kassen i år

Her optræder hun i en lang, sart gul kjole til sin venindes bryllup. Det viser en række fotos, som Sofia Vergara selv har delt på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

Den 42-årige skuespiller, som nok er bedst kendt for sin rolle som Gloria i komedieserien “Modern Family”, agerede her brudepige efter alle kunstens regler.

Blandt andet sørgede hun for at påvirke brudeparrets fremtidige held og lykke ved at sætte et ordentligt stykke af bryllupskagen til livs.

– Det betyder uheld, hvis du ikke spiser af bryllupsdagen, skriver Sofia Vergara til et billede af sig selv med tallerkenen fuld af lækker kage.

Med til brylluppet havde Vergara sin forlovede, skuespilleren Joe Manganiello, som hun har dannet par med siden efteråret 2014.

Sofia Vergara mødte “True Blood”-stjernen for første gang under en middag i Det Hvide Hus, og i december faldt Manganiello så på knæ for sin spansktalende skønhed.

– Jeg var virkelig nervøs, for jeg havde forberedt den her tale på spansk, og det sidste, du ønsker er at kludre i det spanske, når du frier til en colombiansk kvinde, fortalte han til magasinet Bazaar tidligere på måneden.

Mens Sofia Vergara kan opleves i “Modern Family” på TV2 Zulu, er Joe Manganiello biografaktuel i filmen “Magic Mike XXL”, der har premiere 2. juli.

De amerikanske kendisser hylder fædrelandet

Se Sofia Vergaras brudepige-billeder her: https://instagram.com/p/4daHe9rpVo/?taken-by=sofiavergara

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu