Sofie Gråbøl nøgen i forbrydelsen

torsdag d. 25. oktober 2012 kl: 12. 47 Af: Kendte.dk NY
 

Sofie Gråbøl afslører at hun smider tøjet i et afsnit af forbrydelsen

Selv Sarah Lund har brug for kærlighed. Og den kommer til hende i ‘Forbrydelsen III’, fortæller Sofie Gråbøl i et interview med den engelske The Independant.

Forrygende spillefilm om en forfærdelig opvækst

Den britiske morgenavis har besøgt København for at tale med Sofie Gråbøl over en kop mint-te op til den engelske premiere på den sidste ‘Forbrydelsen’.

– Sarah Lund er ikke Tin Tin eller en actionhelt, som du kan blive ved med at smide ind i den ene mordsag efter den anden, siger Sofie Gråbøl til avisen.

– Der er nødt til at være en naturlig udvikling. Vi har været nødt til at finde et nyt sted for Gråbøl. Hun har besluttet, at hun måske skal have hus og have, et forhold til sin søn og – hvem ved? – måske finde kærligheden, siger hun også.

Gråbøls engelske formulering for ‘finde et nyt sted’ er ‘stripped bare’ – ‘strippet nøgen’. Da den engelske journalist spørger, om det kun skal forstås billedligt, svarer Sofie Gråbøl grinende:

– Nej, det kunne jo være, at Sarah også bliver strippet nøgen fysisk. Vent et øjeblik… i episode… nej, jeg kan ikke huske hvilken episode, siger Gråbøl.

Kampen for en eller flere romantiske scener i ‘Forbrydelsen’ har ikke været hård. Ikke i den sidste ‘Forbrydelsen’. Tekstforfatteren Søren Sveistrup har frivilligt givet Sarah noget kærlighed. Ifølge The Independant går der rygter på Forbrydelsen-settet om den dag, Sofie, brød ind på Sveistrups kontor og råbte:

– Jeg er Clint Eastwood (i Forbrydelsen, red.). Har han ikke kærester?

Sofie Gråbøl hylder her legendarisk instruktør

Gråbøl bekræfter grinende episoden:

– Ja, jeg syntes, at vi isolerede Sarah så meget i ‘Forbrydelsen II’, at jeg var bange for, at vi helt ville miste hende, forklarer hun.

Del din kommentar

Forsiden lige nu