X Factor-vært gift i al hemmelighed

onsdag d. 27. december 2017 kl: 15. 37 Af: Elo Christoffersen og Ritzau Fokus

Parret, der venter deres første barn, har ladet sig vie på rådhuset.

Tv-værterne Sofie Linde og Joakim Ingversen er kort før jul blevet gift i al hemmelighed, skriver ugebladet Tæt På.

De har sagt ja til hinanden på Københavns Rådhus.

Historien bliver bekræftet af Sofie Lindes manager, Line Breinholt.

– Sofie og Joakim bekræfter historien, men har ikke yderligere kommentarer, skriver hun til Ritzau.

Ifølge ugebladet hedder parret nu Linde Ingversen til efternavn.

Sødt og klassisk frieri

Den 28-årige X Factor-værtinde og den 30-årige tv-vært afslørede i februar 2017, at de havde forlovet sig.

Sofie Linde fortalte dengang til Anders Breinholt foran rullende kameraer i “Natholdet” på TV2, hvordan Joakim friede til hende.

– Det var faktisk rigtig sødt og klassisk. Han (Joakim Inversen, red.) var på knæ, og han havde spurgt min far inden, sagde Sofie Linde i det populære tv-program.

Sofie Linde og Joakim Ingversen stod frem på den røde løber som kærester i september 2015, og efterfølgende fortalte den folkekære DR-profil i et interview med Alt for damerne, hvordan de fandt sammen.

– Joakim og jeg har været gode venner i rigtig mange år. Så det her forhold kom bag på os begge egentlig. Der var rigtig mange drinks involveret. Og ja, så skete det bare. Jeg har aldrig prøvet at blive kærester med en bedste ven før, sagde hun til magasinet.

Robbie Williams gør store øjne af ung græsk kvinde: Så reagerer hans kone

De celebre tv-værter afslørede i august, at de skulle være forældre ved at dele et billede på deres respektive Instagram-profiler, hvor de står under et trafikskilt med teksten “Børn på vej”.

– Rettelse: BARN på vej. Det er ikke kun sovs, der gemmer sig under mit tøj for tiden. Vi skal være forældre – boom, skrev Sofie Linde til fotoet.

Parret bor til dagligt i København sammen med hunden Kim.

X Factor-vært for tredje gang

Sofie Linde skal for tredje gang styre løjerne i X Factor. Sæsonen 2018 bliver den sidste, som Danmarks Radio sender. Det er kanalens 11. sæson, som starter den 1. januar.

Dommerne i X factor 2018 er Thomas Blachman, Remee og Sanne Salomonsen.

X Factor-dommeren Thomas Blachman er blevet skilt. Det skrev kommunikationsbureauet Have PR i en pressemeddelelse 2. juledag:

– På vegne af Thomas Blachman og Sarah Louise Schackinger skal jeg meddele, at de er blevet skilt. Bruddet er sket i ro og fordragelighed, lyder det i meddelelsen, der er underskrevet Have PR’s direktør, Michael Feder.

Parret mødte hinanden i november 2013 og blev gift i august 2014 – men nu er det altså slut: Et X Factor-ikon er blevet skilt.

Joakim Ingversen og Sofie Linde: -Vi er blevet virkelig kedelige

DRs sidste X Factor

Selv om X Factor 2018 er den sidste, som Danmarks Radio sender, slutter det dog ikke med X Factor.

I december afslørede TV2, at de har købt rettighederne til at sende X Factor fra 2019. Dermed fortsætter X Factor i Danmark.

Del din kommentar

Forsiden lige nu