TV-værtens nye år begynder med et brag

søndag d. 31. december 2017 kl: 13. 00 Af: Elo Christoffersen og Ritzau Fokus

Den højgravide X Factor-værtinde Sofie Linde får et formidabelt og begivenhedsrigt 2018 - og det er helt sikkert. Hun skal føde sit første barn og afslutte den sidste sæson "X Factor" i DR-regi i det kommende år.

Sofie Linde får et formidabelt 2018, som begynder med et brag.

Den 28-årige X Factor-værtinde er højgravid med sin og tv-vært Joakim Ingversens lille pige, som efter planen kommer til verden lige efter nytår.

Parret blev desuden gift få dage før jul. Det skete på Københavns Rådhus.

Den 1. januar får den 11. og sidste sæson af “X Factor” premiere – først med optaktsprogrammer og senere med de efterfølgende liveshow, som den nybagte mor skal stå i spidsen for.

Og når vinderen er fundet engang i foråret, skal den kendte DR-profil holde barsel med sin og Joakim Ingversens datter.

Ønsker masser af medvind

Her fortæller Sofie Linde, hvad hun ønsker sig for det kommende år:

Hvad ønsker du dig af 2018?

– Jeg ønsker mig medvind på karmakontoen, i den forstand at jeg skal have et lille barn og håber, det bliver sat i verden uden for meget stress og for mange komplikationer, og at det – 7-19-13 – bliver et barn med et mildt sind. Det er først og fremmest det, jeg håber på.

Hvad vil du gøre for det?

Joakim Ingversen og Sofie Linde: -Vi er blevet virkelig kedelige

– Når man forsøger at komme sine ønsker i forkøbet, så ved vi godt, at det ikke lykkes. Alle de år, vi har sagt, at vi gerne vil tabe os ti kilo, går man i stå, fordi ønsket er så brændende, og man har sat et alt for stort setup op.

Dykkermasken hænger klar

– I virkeligheden tror jeg, jeg hellere vil læne mig tilbage og håbe på det bedste, men have dykkermasken klar ved siden af til at redde mig i land, hvis det tager et krumspring.

Hvad vil du gøre mindre af?

– Jeg tror, at jeg kommer til at gøre mindre af mange ting, i forhold til hvordan jeg startede mit 2017. Alting kommer til at vende sig 180 grader lige om lidt (med den forestående fødsel, red.), i forhold til prioriteringer, og hvad der kommer til at ske.

– Jeg vil gerne blive bedre til at lave mad, det kunne jeg godt tænke mig, så jeg vil købe mindre takeaway.

Et par fløjlsbukser i udsigt

Hvad vil du gerne investere i?

– Der er et par røde fløjlsbukser, som jeg har ønsket mig i to år, men de er sindssygt dyre. Nu har jeg lovet mig selv, at jeg gerne må få dem som belønning, når alle de ekstra kilo er røget af.

Hvor vil du gerne rejse hen i 2018?

Sofie Linde udgiver personlig dagbog

– I år tog vi på bilferie ned gennem Tyskland og til Italien. Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at gøre igen – lidt udvidet med Schweiz og noget mere af Østrig.

– Det var virkelig, virkelig fedt og sådan en fed måde at rejse på. Nogle gange undervurderer man lidt, hvor lækker Europa er om sommeren, fordi man tænker, at alt i Europa er ligesom i Danmark. Det er det ikke. Så jeg håber, at hvis alt går, som det skal, så er planen lidt, at vi gør det samme igen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu