Sol og nostalgi fra Scarlet Pleasure

søndag d. 4. oktober 2015 kl: 16. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Scarlet Pleasure. Foto: Kia Hartelius.

Scarlet Pleasure. Foto: Kia Hartelius.

Ovenpå deres livs sommer med successangen ’HEAT’, er det DMA-nominerede og P3 Guld aktuelle soulpopband klar med nyt materiale. Scarlet Pleasure har singlen ’Wanna Know’ og varmer op til et album i 2016.

I 2015 har danskerne i den grad fået øjnene op for den københavnske trio med forkærlighed for 90’er mode og sexet soulpop, Scarlet Pleasure. Og når bandet på deres nye single synger ”Wanna Know About Us”,  er det direkte inspireret af deres gennembrud på den danske musikscene og oplevelsen af pludselig at være genstand for andres nysgerrighed – på gaden, på nettet og på natklubben. Med Emil Golls karakteristiske soulfraseringer i front for bandets pulserende beat, er ’Wanna Know’ også en melankolsk historie om at søge efter afklaring på kærligheden, når man er beruset i byen klokken 3 om natten.

Dansk band i succesfart mod stjernerne

– Vi legede lidt med tanken om et nummer der kan fungere til den vildeste privatfest og på en helt almindelig tirsdag morgen i S-toget. En sang der både er solrig og varm, nostalgisk og mørk, hvilket på sin vis, giver et meget godt svar på hvem vi er, fortæller Emil Goll.

’Wanna Know’ er ligesom debutsinglen, ’Windy’, mixet af Rune Rask (Suspekt), mens masteren er leveret af det amerikanske ikon, Tom Coyne, hvis imponerende diskografi tæller internationale stjerner, som The Weeknd, Sam Smith og Disclosure – og som også tilføjede det sidste magiske touch på ’HEAT’.

Publikumsrekord og platin

Udsolgt Store VEGA, lukkede porte til Fredagsrock i Tivoli og publikumsrekord på Northside Festival. Det har været et fantastisk år for Emil Goll, Alexander Malone og Joachim Dencker, som for alvor har slået navnet Scarlet Pleasure fast, som et af de absolut hotteste, nye navne i dansk musik.

Scarlet Pleasure snupper flest nomineringer ved Gaffa-prisen

De store radiohits, ‘Windy’, ‘Under The Palm Trees’ og ‘The Strip’, banede vejen for ‘HEAT’, som har hittet stort på de danske musiktjenester. Et stærkt og langtidsholdbart hit, som udover at give Scarlet Pleasure deres første platin-plade også har givet de tre, unge musikere blod på tanden og mod på endnu mere.

Scarlet Pleasure er nemlig undervejs med et fuldlængde album, der kommer på gaden starten i 2016.

Del din kommentar

Forsiden lige nu