Camilla Plums søn indrømmer: Slagtede pony til Skt. Hans

onsdag d. 26. juni 2013 kl: 16. 47 Af: Ritzau Fokus
 

 Foto: Colourbox

Camilla Plums søn indrømmer nu, at han slog pony ihjel.

Camilla Plums søn er efter alt at dømme krøbet til korset.

Ifølge Ekstra Bladet og BT skriver hjemmesiden modkraft.dk, at Carl Plum har tilstået, at det lørdag aften var ham, der dræbte en pony i Tisvildeleje.

Camilla Plum råber om hjælp: -Risikerer at miste alt

I et brev til sin mor, tv-kokken Camilla Plum, skriver yngste Plum, at han slagtede ponyen. Planen var at servere ponyen til Sankt Hans:

– Jeg har, som dreng opvokset på et økologisk landbrug, før slagtet dyr og ved hvordan dette skal gøres. Derfor vil jeg ikke gå i detaljer med selve slagtningen – du ved hvordan det foregår. Dyret nåede ikke at opfatte hvad der skete, før det hele var overstået, og led dermed ingen overlast. Stranden var det mest oplagte og i øvrigt selvrensende sted. Der var ingen mennesker i syne, og det var sent om aftenen, skriver han, og fortsætter:

– Dette var dog ikke en garanti for succes. Vi blev afbrudt af nogle oprørte forbipasserende, der opstod fysisk tumult, og vi havde ingen chance for at gøre arbejdet færdigt og bære udskærringerne af dyret videre op i bilen. Altså kunne mine venner og jeg ikke spise hest til mit Skt. Hans arrangement inde i byen, hvilket ellers var blevet min plan.

Han slutterbrevet således:

– Jeg er forfærdet og ked af den historie, jeg har bragt ned over dig, og som intet har med dig at gøre! Jeg elsker dig.

Camilla Plum: -Nogen har taget min "Numse"

Hjemmesiden modkraft.dk er efterfølgende blevet overbelastet.

Kilde: eb.dk, bt.dk

Del din kommentar

Forsiden lige nu