Søren Pokke fra fristet: Snydt af TV3

tirsdag d. 18. december 2012 kl: 12. 31 Af: Kendte.dk NY
 

En deltager fra årets ‘Fristet’ program er utilfreds med TV3 og deres måde at lave business på

 

Pokke fra 'Fristet' sur på TV3. - Foto: facebook (privatfoto)

Pokke fra ‘Fristet’ sur på TV3. – Foto: facebook (privatfoto)

 

 

Bodybuilder sur på TV3
Den hårdtpumpede Pokke som hele Danmark stiftede bekendtskab med i årets reality program ‘Fristet’ har set sig sur på TV3 efter programmets slutning.

 

Søren ‘Pokke’ Clausen er igang med at iværksætte en konkurrence på hans Facebook side hvor man kan vinde det gavekort som han vandt da han var med i årets udgave af ‘Fristet’ som rullede over skærmen på TV3.

 

Læs også: Reality stjerner dræber hundehvalp på tv.!

 

Frustrationerne over TV3 startede da det kom til bodybuilderens opmærksomhed at han blev beskattet af denne såkaldte ‘præmie,’ så fik han nok og satte sig i hovedet at lukke op for sine frustrationer. Sådan opstod ideen med at udlodde sin egen såkaldte præmie til en af hans fans på facebook.

 

Blev fuldt beskattet af præmie fra TV3
Pokke har lavet et såkaldt ‘tidslinie billede’ som du kan se her ovenover, og som der står på billedet så kan man vinde et gavekort pålydende 15.000 kroner.

 

Gavekortet fik han da han tog imod fristelsen i programmet, og derved accepterede at ryge ud af showet. Men at han kom til at betale fuld B-Skat for sin medvirken i programmet overraskede muskelmanden.

 

Helt hvordan konkurrencen kommer til at forløbe er Søren hemmelighedsfuld omkring. Vi kan oplyse at der er ved at blive lagt sidste hånd på konkurrencen, og man kan følge med i Søren ‘Pokke’ Clausens, gøren og laden på facebook her.

 

Kendte.dk fangede Pokke som er kasserer i DBFF (Dansk bodybuilding og fitness forbund) og han udtaler:

 

“TV3 er nogle nærige hunde og det ikke kan have sin rigtighed at man som deltager i et program som afholdes af så stort et produktionsselskab som TV3 – forærer en en præmie også sidenhen opkræves der B-Skat for præmien”

 

Pokke er totalt uforstående overfor denne måde at lave Reality TV på og fortsætter:

 

“Jeg var den eneste deltager i showet som røg ud på en fristelse, så tror de har haft til intention at få mig ud af programmet. Men havde jeg vidst at jeg blev beskattet af gavekortet så havde jeg klart valgt at blive i programmet og lavet lidt intriger”

 

Læs også: Linse til Ekstra Bladet: Dø i helvede

 

Om Søren har tænkt sig at deltage i flere lignende reality programmer melder historien intet om, men TV3 skal nok ikke ringe og spørge bodybuilderen om han er ‘fristet’ til endnu en omgang.!

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu