Sort Sol indtager Roskilde Festival

onsdag d. 1. marts 2017 kl: 11. 26 Af: Ritzau Fokus
20170301101318425_org
Sort Sol optræder på årets Roskilde Festival. Foto: Scanpix/Henning Bagger

Sort Sol, The Rumour Said Fire og Father John Misty slutter sig til årets optrædende.

Roskilde Festival har netop offentliggjort nye navne til årets festival, der løber af stablen på Dyrskuepladsen i Roskilde fra lørdag den 24. juni til lørdag den 1. juli.

Blandt de optrædende er blandt andre den amerikanske musiker Father John Misty, afslører festivalen i en pressemeddelelse.

– Father John Misty fejede totalt benene væk under dem, som oplevede ham i 2015. Så vi tror på, at han er i stand til at føje en helt ny dimension til oplevelsen, når han denne gang slår sig løs på Orange Scene, jubler Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, i pressemeddelelsen.

Kaare Norge på Roskilde Festival: Sådan kom den besynderlige koncert i stand

Sort Sol gæster festivalen

Også det legendariske danske punkband Sort Sol skal optræde og vil ifølge Roskilde Festival levere “et ekstraordinært show med særligt inviterede gæster på scenen”.

Fans af den norske kultserie “Skam” kan i årets program måske også genkende navnet Nils Bech. Musikeren fortolkede salmen “O helga natt” i et afsnit af den populære serie, og den 35-årige nordmand er også blandt de nye offentliggjorte navne.

Rapper med hård kritik efter alvorlig ulykke på Orange Scene: -Det giver ingen mening

Det fulde program vil blive offentliggjort i starten af april. Tidligere er Foo Fighters, The Weeknd, Arcade Fire, Solange, Blink-182, Lorde, Trentemøller og Justice blevet annonceret.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu