De sparker Grøn Koncert i gang

onsdag d. 27. april 2016 kl: 14. 24 Af: Elo Christoffersen
 

Hvis nogen ved, hvordan man sætter en fest i gang, er det Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen – bedre kendt som dj-duoen Lågsus på P3. De vil forvandle festivalpladsen til én stor fest, og i år får de kyndig hjælp fra ingen ringere end Citybois, Gilli og Emil Stabil.

Grøn Koncert offentliggør nu det sjette navn. Der er imidlertid tale om mere end blot ét navn. Det gælder nemlig dj-duoen Lågsus, som vil sparke det grønne gilde i gang med et brag af en optræden – og den vil være fyldt med gæsteoptrædende.

Jacob Haugaard: -Dem glæder jeg mig mest til på Grøn

I år tager de et af Danmarks hotteste unge navne med rundt på turnéen – nemlig Citybois, som har taget Danmark med storm og reddet på en bølge af succes med masser af fans og udsolgte koncerter her i foråret.

Med på scenen er også den 23-årige rapper Gilli, der også hedder Kian Rosenberg Larsson, og som har haft stor succes med singlerne ”Orale”, ”C’est la vie” og ”Tidligt op”. Endeligt gælder det også hitmageren Emil Stabil, der siden sidste års Grøn Koncert debut på Lågsus-holdet, ikke har været til at komme udenom med radio-ørehængerne ”Er det en fugl” og ”Allerede is”.

Grøn Koncert er ultimativ lykke

Bag navnet Lågsus gemmer sig P3-værterne Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen, og de to fyre glæder sig exceptionelt meget til igen at kunne tage del i den traditionsrige sommerturné:

– Da vi fandt ud af, at vi skulle med på Grøn Koncert igen i år, var der kun én følelse, der trængte gennem vores kroppe: Ultimativ lykke. Det er en ære at få lov til at være med, fortæller Pelle Peter Jensen.

– Grøn Koncert er jo en gigantisk fest. Men det er også følelsen af et virkelig stærkt sammenhold, og de oplevelser, vi har haft, har givet os venskaber for livet, supplerer Nicholas Kawamura. Som han forklarer, er der noget helt særligt over Grøn Koncert-publikummet:

– De er åbensindede, de er virkelig glade – og så er de klar på at feste allerede tidligt på dagen!

Rutineret popstjerne og ung sangerinde deler Grøn-scenen

Særligt sidstnævnte er heldigt for Lågsus, der som nævnt vil være det allerførste navn på programmet efter, dørene åbner.

I år starter turnéen den 21. juli i Kolding og slutter den 31. juli i København, og traditionen tro runder den grønne karavane otte danske byer.

Del din kommentar

Forsiden lige nu