Spice Girl giver koncert i Danmark

torsdag d. 16. marts 2017 kl: 9. 47 Af: Elo Christoffersen
356387_Melanie_C_pressefoto
Melanie C giver koncert i Odense den 29. april. Billetsalget er startet. Pressefoto.

Det er popmusik fra øverste krydderi-hylde når den tidligere Sporty Spice fra det verdensberømte girlpower-band Spice Girls går på scenen i Odense.

Siden den britiske popsanger Melanie C forlod gruppen Spice Girls, er hun blevet en yderst succesrig solo-kunstner i sit eget navn. Til koncerten i ODEON optræder hun med en lang række af sine tidligere hits sammen med de flotte numre fra det nye anmelderroste album ”Version of Me”.

Koncerten er en del af en ni dage lang fejring af Danmarks nyeste kulturhus, ODEON i Odense:

– Vi er meget glade for, at Melanie C nu har sat Odense på forårets nye tour rundt i Europa. Hun har mange fans blandt dem, der tidligere var fans af Spice Girls – men også mange yngre fans, der er kommet til senere. Så der er noget for både mødre og døtre – og ja, en del mandlige fans har hun også, siger programansvarlig for ODEONS fejring, Finn Schumacker, i en pressemeddelelse.

Publikum rockede med Melanie C

Nyt album

På det nye album ”Version of Me” får man netop dèt – helt nye versioner af kunstneren Melanie C.

Albummet udkom i efteråret 2016 og var den prisvindende sangerinde og sangskrivers syvende solo-album, samt det første i fire år. Hun arbejder her med flere genrer, lige fra pop, house og electro til R&B, og har fået anmeldernes absolutte ros for at blive ved med at udvikle sig som kunstner.

Ifølge anmelderne er det dermed noget af det nyeste og bedste musik siden hendes hit-album Northern Star, man kan opleve i ODEON den 29.april.

Fynsk fan

Melanie C har en meget stor fan på Fyn – og det er en beundring, der går begge veje. Da MØ modtog P3Prisen i 2014 var det Melanie, C, der overrakte prisen, fordi MØ er så stor en fan:

– Jeg elsker hendes stemme og lidt skæve personlighed. Hun er så sød, hun begyndte at græde, da hun så mig. Det er utroligt, så mange kvindelige kunstnere, som Adele og Ellie Goulding, der fortæller at Spice Girls er en stor inspiration for dem, siger Melanie C.

Mø har desuden selv indspillet en coverversion af Spice Girls’ sang ”Say You’ll Be There”.

Spice Girl: Sådan overvandt jeg min spiseforstyrrelse

Fejringen af Odenses nye musik-, teater-, og konferencehus ODEON foregår i dagene fra 29. april til 7. maj med over 100 koncerter og events, mange af dem med fri entrè.

Melanie C spiller i Odense den 29. april klokken 20. Billetter kan købes her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu