Spice Girls snart på koncertturné

mandag d. 29. juli 2013 kl: 8. 39 Af: Ritzau Fokus
 

Poppigerne gav koncert ved sidste år OL i London. Foto: AP / POLFOTO

Mel C fortæller, at Spice Girls er tættere på genforening end nogensinde før, og de er ikke afvisende overfor en snarlig turné.

Hvis man var teenager i 90’erne, kan man sandsynligvis teksterne uden ad til sange som “Wannabe” og “Stop”. Og går man med en pigedrøm i maven om at komme til at opleve 90’ernes helt store pigegruppe Spice Girls give koncert, så er der chancer for, at det går i opfyldelse.

Spice Girl afhængig af sex og alkohol

I hvert fald hvis man spørger Spice Girls-medlemmet Melanie C, der også kendt som Sporty Spice.

Til avisen Daily Mirror fortæller den 39-årige sangerinde, at pigerne igen er kommet tætte på hinanden, og at en genforening bestemt ikke er utænkelig.

– Jeg er nødt til at sige, at siden vi blev genforenet i 2007, og vi gav koncert ved OL sidste år, er vi kommet tættere på hinanden end nogensinde før. Vi har det så sjovt, når vi er sammen. Vi har ingen planer (om genforening, red.), men hvis der dukker en god mulighed op, så springer jeg til.

Og det er ikke kun Sporty Spice, der har lyst til at danne pigebandet igen. Også Spice Girls-medlemmerne Emma Bunton og Geri Halliwell har i denne uge på Twitter skrevet, at de gerne drager på endnu en koncertturné.

Spice Girls var et af 90’ernes største konceptbands og høstede stor succes verden over, indtil de i 2001 gik i opløsning. I 2007 blev gruppen gendannet for at spille ved 11 koncerter i hele verden.

Endelig: Spice Girls genforenet - Nu giver de koncert

Sidste år gav gruppen endnu en koncert ved OL’s afslutningsceremoni.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu