Spice Girls-stjerne taler ud om sin bulimi

søndag d. 28. august 2016 kl: 17. 51 Af: Ritzau Fokus
Spice Girl member Halliwell arrives for the premiere of the musical
Den øgede selvbevidsthed udviklede sig til sidst til ekstremer. Foto: TOBY MELVILLE/Scanpix (Arkivfoto)

Geri Horner udviklede spiseforstyrrelsen som en forsvarsmekanisme mod det massive pres.

I 90’erne hittede Geri Horner – tidligere kendt under efternavnet Halliwell – som en del af Spice Girls.

Denne Spice Girl blæser på p-regler

Med et budskab om girlpower indtog de fem popsild alverdens pigeværelser. Men bag facaden kæmpede Horner med det enorme pres, der lå på pigerne.

– Jeg blev meget bevidst om mig selv og min vægt. Vi havde alle sammen forskellige forsvarsmekanismer til at håndtere presset, og for mig var det ved at kontrollere min vægt, sagde hun i et nyligt interview med talkshowværten Oprah Winfrey i programmet “Where Are They Now?”, skriver Hello! Magazine.

Udviklede sig til ekstremer

Den øgede selvbevidsthed udviklede sig til sidst til ekstremer, og ifølge Horner var spiseforstyrrelsen en forsvarsmekanisme.

– Ingen lagde mærke til det, for enten overspiste jeg eller var på en streng diæt – min kropsvægt forblev den samme, sagde den 44-årige “Spice Up Your Life”-stjerne.

Tidligere har Horner fortalt, at det var sangeren Robbie Williams, der til sidst fik hende til at søge professionel hjælp, inden spiseforstyrrelsen ville ende fatalt.

– Robbie vidste, jeg led af bulimi, og han rådede mig til at få hjælp. Det var blevet værre, hvis ikke jeg havde fået hjælp, så jeg er ham evigt taknemmelig. Jeg følte, han var den eneste, der forstod mig, har hun tidligere sagt i programmet “Life Stories” ifølge Daily Mail.

Fejrer jubilæum med Spice Girls

I dag har Horner håndteret spiseforstyrrelsen og er i øjeblikket ved at fejre 20 års jubilæet for Spice Girls’ første hit “Wannabe”.

I den forbindelse har tre af fem Spice Girls-sangerinder teaset en overraskelse, men hvad Geri “Ginger Spice” Horner, Melanie “Scary Spice” Brown og Emma “Baby Spice” Bunton vil overraske med under navnet GEM, har de endnu ikke offentliggjort.

Baby Spice: 44-årig Spice Girls-sild er blevet mor igen

Hverken Victoria “Posh Spice” Beckham eller Melanie “Sporty Spice” Chisholm er med.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu