Spice Girls tilbage igen

søndag d. 22. maj 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Spice Girls planlægger at finde sammen igen. Spice Girls planlægger lige nu at finde sammen igen. De vil finde sammen igen til næste år, da de der har 10 års jubilæum. Det siges, at hvis de beslutter sig for at tage på verdensturné, så vil de tjene så meget som 10 millioner pund hver. Mel B kom til at tale over sig, og har sagt, at pigerne er meget tæt på en endelig aftale om at finde sammen igen i 2006.

Guddommelig royal abdicerer: Nu er datoen klar

Spice Girls første single Wannabe blev udgivet i 1996, og nu planlægger de et specielt show for at fejre dette, samt at udgive en Greatest Hits album. Mel B har allerede snakket med Melanie C og Emma Bunton. Hun skal snart snakke med Geri. Hun siger, at hun ikke har snakket med Victoria Beckham endnu, men at hun allerede er med på at finde sammen med de andre igen.

Ingen af pigerne har haft meget succes med deres solokarriere, men når de er sammen alle sammen, så kan de tjene rigtig mange penge. De tænker på at optræde på Wembley Stadium til næste år. Det siges, at det vil blive et drømmeshow, og at der helt sikkert vil blive totalt udsolgt.

Del din kommentar

Forsiden lige nu