Spice Girls vender ikke tilbage

onsdag d. 21. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Mange af de gode gamle bands og solister fra 90erne har gjort come-back, og Take That har sågar fået deres egen musical, som de ganske vist ikke bryder sig om, men alligevel vidner det om, at det stadig kan lade sig gøre for gamle idoler at gøre come-back uden at gøre sig selv til grin.

Kræftramt kendis koger: -Du skal slet ikke begynde med det dér

Trenden har måske fået visse gamle fans til at håbe på, at Spice Girls også snart genopstår, men Mel C., som vi også kender som Sporty Spice, udtaler i et interview, at pigerne ikke har nogen planer i den retning. Og forresten venter to af pigerne, Emma og Mel B. jo også barn, og Victoria flytter med familien til USA, så selv hvis de havde lyst til at genoptage karrieren som gruppe, er det et dårligt tidspunkt lige nu.

“Med de børn, der er på vej, er det familien, der er prioriteret i Spice World lige nu,” udtaler Sporty Spice, som dog ikke udelukker, at gruppen godt kunne finde på at genopstå for en enkelt dag. “Et enkelt koncertarrangement ville være ideelt, men vi har ikke fået nogen tilbud i den retning endnu,” siger Mel.

Del din kommentar

Forsiden lige nu