Spicegirl har giftet sig med rigmand

lørdag d. 16. maj 2015 kl: 13. 47 Af: Ritzau Fokus
 
Her er det nygifte par: Fru Halliwell og hr. Horner.

Her er det nygifte par: Fru Halliwell og hr. Horner. Foto: Chris Radburn/AP

Spice Girls-sangerinden Geri Halliwell er blevet gift med Formel 1-bossen Christian Horner ved et bryllup under overværelse af “Baby Spice.”

Den tidligere Spice Girls-sangerinde “Ginger Spice” burde overveje at kalde sig “Married Spice” nu. Geri Halliwell giftede sig nemlig med Formel 1-bossen og racerkøreren Christian Horner fredag i St. Marys Church i Woburn, Bedfordshire i England ved et traditionelt engelsk bryllup.

Spice Girls-stjerne taler ud om sin bulimi

42-årige Halliwell og 41-årige Horner har kendt hinanden siden 2009, men blev først kærester i 2014, hvor de offentliggjorde deres forlovelse kort tid efter i en lille notits i avisen The Times.

Den rødhårede blondeklædte brud var iført det klassiske bryllupsset med “noget nyt, noget gammel, noget lånt og noget blåt,” afslørede hun inden ceremonien på sin Instagram-profil.

Med som brudesvende var Spice Girl’en Emma “Baby Spice” Buntons to sønner, mens Halliwells egen datter, Bluebell Madonna, var brudepige til ceremonien.

Desværre havde de resterende tre Spice Girls, Victoria Beckham, Melanie C. og Melanie B., ikke mulighed for at komme til brylluppet, og det ærgrer “Posh Spice” på Instagram.

– Min smukke veninde Geri. Sender dig kærlighed og lykke. Jeg er så ked af, jeg ikke kunne være sammen med dig på sin store dag. Jeg elsker dig, skriver 41-årige fru Beckham til et fællesfoto af hende og Halliwell.

Heldigvis var pigerne genforenet tidligere i maj. Her fejrede Spice Girls-pigerne Victoria “Posh Spice” Beckhams mands, David Beckham, 40-års fødselsdag i den marokkanske by Marrekech.

Med til fødselsdagsfejringen var alle samlet på nær Melanie “Scary Spice” Brown, og derfor kaldte Beckham-parrets inviterede veninde, Desperate Housewife-skuespillerinden Eva Longoria, sig i dagens anledning for “Latina Spice.”

Se billedet er den nygifte bruds “noget blåt” her: https://instagram.com/p/2tMmc2vlkf/?taken-by=therealgerihalliwell

Spice Girls snart på koncertturné

Og læs Victoria Beckhams bryllupsbesked her: https://instagram.com/p/2tdKqPliCO/?taken-by=victoriabeckham

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu