Spiller hun dum?

torsdag d. 1. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Jessica Simpson, der er kendt fra reality-serien “Newlyweds”, bliver ofte beskrevet som uintelligent. Blandt andet kunne hun engang ikke smage forskel på kylling og tun og flere gange har hendes mand, Nick Lachey, måtte forklare ord for hende, som hun ikke forstod.

Avis: MeToo-frontkvinde anklages for overgreb mod 17-årig

Spørgsmålet er så, om Jessica er en dum blondine eller om hun i virkeligheden er en dygtig taktikker, der har skabt sig et indbringende image. For nyligt fik hun selv stillet spørgsmålet meget direkte: “Spiller du dum eller ej?”, lød spørgsmålet fra en australsk avis og svaret lød sådan her: “Folk kalder mig en dum blondine og det synes jeg er sjovt”, svarede hun og tilføjede: “Ja, jeg spiller nok lidt på det. Men jeg er ikke bange for at vise, at jeg ikke er perfekt. Jeg vil have, at folk skal kunne identificere sig med mig”, forklarer hun.

Lennons drabsmand søger om prøveløsladelse for tiende gang

Det var ikke noget helt klart svar, så avisen spurgte hende igen, om hendes dumme replikker bare var skuespil: “Nej. Jeg er ægte. Et image vil altid skade dig, hvis imaget ikke er dit hjerte og din personlighed”, svarede hun.

Del din kommentar

Forsiden lige nu