Spilletiden forlænges: Shu-bi-dua – The Musical er en kæmpesucces

fredag d. 18. december 2015 kl: 8. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Shu-bi-dua - The Musical er en kæmpesucces. Foto: Søren Malmose

Shu-bi-dua – The Musical er en kæmpesucces. Foto: Søren Malmose

Fredericia Teater har haft så stor succes med musicalen om Shu-bi-dua, at spilletiden nu forlænges

Fredericia Teater har i den grad fundet ”den røde tråd” med ”Shu·bi·dua – The Musical”, som har ramt en nerve hos publikum i hele landet og bliver ved med at storsælge.

For en måned siden ramte billetsalget 100.000 billetter og i løbet af de sidste fire uger er yderligere 20.000 billetter revet væk, således at det samlede billetsalg nu er helt oppe på 120.000 solgte billetter. Dermed cementeres forestillingen som en af årets allerstørste succeshistorier i dansk teater og nu med afstand den bedst sælgende teaterforestilling i Fredericia Teaters historie.

Shu-bi-dua - The Musical fortsætter salgs-succes

Derfor åbnes der nu for ekstraforestillinger på både Østre Gasværk Teater og i Musikhuset Aarhus. På Østre Gasværk Teater forlænges den med to uger og spiller nu indtil den 20. marts, og i Musikhuset Aarhus forlænges forestillingen med én uge og spiller indtil den 22. maj.

I Fredericia er holdet netop gået på juleferie efter en helt udsolgt spilleperiode.

– Et lykkeligt eventyr

Teaterchef Søren Møller kan da heller ikke få armene ned:

Nu får Shu-bi-dua københavner-premiere

– Vi befinder os midt i et lykkeligt eventyr. Et eventyr vi i høj grad selv har været med til at skabe. Publikum elsker ”Shu-bi-dua – The Musical” – og det kan jeg godt forstå. Den rører noget i os alle sammen, minder os om værdien om rummelighed og giver os et brag af en aften i teatret med 33 fantastiske Shu·b·dua-numre. What’s not to like, siger han i en pressemeddelelse.

Shu-bi-dua – The Musical er Fredericia Teaters mest krævende produktion til dato.

Del din kommentar

Forsiden lige nu