Spørg Charlie optages i Jylland

onsdag d. 27. april 2016 kl: 17. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Publikum i Midt- og Vestjylland får mulighed for at komme på skærmen hos TV 2 Charlie og deltage i et af Danmarks mest langvarige og populære tv-programmer

I perioder er TV 2 Charlie Danmarks tredjemest sete kanal efter DR1 og TV 2. Nu kommer et af stationens populære programmer til Vestjylland. Mandag aften den 30. maj optages der to udsendelser til ”Spørg Charlie” i Black Box i Musikteatret Holstebro.

”Spørg Charlie” kommer til Holstebro med studievært Michael Meyerheim i spidsen. Desuden deltager flere af programmets faste medvirkende. De giver seerne gode råd om dilemmaer i dagligdagen. Holdet i Holstebro kommer til at bestå af den nordjyske entertainer Niels Hausgaard, sangeren Pernille Højmark og standup-komikeren Lars Hjortshøj.

Sendes til efteråret

De to programmer fra Holstebro gemmes til efteråret, hvor de sendes på TV 2 Charlie. Den 1. oktober er det 12 år siden, at kanalen sendte sit første program.

Michael Meyerheim aktuel i nyt portrætprogram

TV 2 Charlie satser på god gedigen underholdning. Den primære målgruppe er aldersgruppen 50 år og derover. Programfladen består af danske programmer inden for underholdning, quiz, talkshow og musik. Blandt de meget populære Charlie-programmer er også gamle danske film, britiske krimiserier og udenlandske miniserier.

Michael Meyerheim er en af ankermændene på TV 2 Charlie. Den 66-årige journalist har været med på TV 2 siden starten i 1988. Inden da arbejdede han på dagbladet Politiken, blandt andet som korrespondent i USA.

Elsket tv-vært vender tilbage

Michael Meyerheim var den første vært på ”Lykkehjulet”, og siden lancerede han nye genrer som talkshows og morgen-tv. Han har blandt andet været vært på ”Eleva2ren”, ”Go’morgen Danmark” og ”Talkshowet Meyerheim”. I 2010 modtog han tv-branchens ærespris.

Der kan købes billetter, som gælder til optagelserne af begge programmer.

Del din kommentar

Forsiden lige nu