Sportslegende død: Har været indlagt to måneder

torsdag d. 19. april 2018 kl: 8. 13 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk
SAMMARTINO
Bruno Sammartino er fundet død. Italieneren var en af de absolut største indenfor wrestling-sporten. Arkivfoto: Scanpix

Bruno Sammartino er den længstsiddende mester indenfor WWE-wrestling. Nu er han død.

Bruno Sammartino er en af WWE-wrestlings allerstørste legender. Han var indlemmet i Hall of fame og samtidig den længstregerende mester i wrestling-ligaen. I otte år var han på toppen af hierarkiet. De seneste to måneder har han været indlagt. Nu er han død, 82 år gammel.

Det bekræftes af flere kilder inden for wrestling-sporten, og derfor skriver WWE det også på sin hjemmeside. I mindeordet fremgår det, at wrestleren indstillede sin aktive karriere i 1981 efter at have oplevet de mest fantastiske opture.

I løbet af karrieren har Sammartino, der oprindelig kom til USA fra Italien som flygtning efter nazisternes ødelæggelser, besejret legender som Killer Kowalski, Gorilla Monsoon og George “The Animal” Steele. Det gjorde, at han fik tilnavnet “Den levende legende”.

Ikonisk sportsstjerne død: Satte flere rekorder VM-guldvinder dræbt i trafikulykke

Sammartino har ifølge amerikanske venner været indlagt i de seneste to måneder – det er uvist hvorfor – men han blev altså fundet død onsdag morgen lokal tid.

I 2013 blev Sammartino indlemmet i Hall of Fame – han blev budt velkommen af ingen ringere end Arnold Schwarzenegger. Ifølge WWE.com var det Brunos 188. udsolgte optræden i legendariske Madison Square Garden i New York City.

Del din kommentar

Forsiden lige nu