Sportsmand skal svinge hofterne i Vild med dans

tirsdag d. 1. august 2017 kl: 6. 43 Af: Ritzau Fokus
OL2016
René Holten Poulsen skal være med i Vild med dans. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix.

Kajakroeren René Holten Poulsen skal deltage i tv-konkurrencen "Vild med dans", skriver TV2.

Han har vundet flere medaljer ved store mesterskaber, og nu skal kajakroeren René Holten Poulsen træne hårdt for at sejre i en ny disciplin.

Den 28-årige sportsmand skal nemlig svinge hofterne på dansegulvet i “Vild med dans”, når det populære tv-program ruller over skærmen til efteråret.

Det skriver TV2, efter at der tidligere har været flere forlydender om, at OL-deltageren var en af årets nydansere.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

– Jeg har lavet det samme de seneste seks år. Jeg har trænet og trænet, så jeg tænkte, det var en god mulighed for at lave noget andet. Få noget mentalt luft – ikke fordi jeg er træt af kajak, men fordi det også er godt at prøve noget nyt af, siger René Holten Poulsen til TV2.

René Holten Poulsen får selskab af blandt andre skuespillerinden Iben Hjejle, rapperen Jokeren, håndboldspilleren Daniel Svensson og svømmestjernen Mie Ø. Nielsen, der er blandt de celebre kendisser, som danskerne også kan opleve i programmet.

Første par ude af Vild med dans: Tv-stjerne færdig

Store ændringer

I juni annoncerede TV2, at der i år vil være store ændringer i programmet. Hvilke ændringer, der er tale om, er dog ikke afsløret endnu.

Traditionelt er der 12 kendisser i programmet, der sammen med hver deres professionelle danser dyster om førstepræmien i konkurrencen, som danskerne kan følge med i live hver fredag hen over efteråret.

Del din kommentar

Forsiden lige nu