Spritkørsel!

mandag d. 28. maj 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Lindsay Lohans liv synes for tiden ikke at bestå af ret meget andet end det ene drama efter det andet, og lørdag nåede det hele nye højder, da skuespillerinde måtte på skadestuen, efter at hun i sin Mercedes var havde ramt en gruppe vejtræer.

De skal dække kronprinsens 50 års fødselsdag

Efterfølgende anholdt politiet hende, da der var mistanke om, at hun havde kørt spritkørsel. Desuden fandt man på ulykkesstedet noget mistænkeligt hvidt pulver, som politiet mener kan være kokain, så vi kan vist roligt konstatere, at den unge skuespillerinde intet har lært af sit ophold på en afvænningsklinik tidligere på året.

Som bekendt fylder Lindsay snart 21 år, og så var det ellers meningen, at det skulle fejres med et ordentligt brag af en fest sponseret af vodkaproducenten Svedka. Men efter Lindsays arrest og mistanken om spritkørsel har firmaet meddelt, at de trækker sponsoratet tilbage, så der bliver altså ikke noget med at bælle gratis vodka, når hun fylder 21 år. Måske godt det samme, hvis hun alligevel ender med at blive dømt for spritkørsel.

Del din kommentar

Forsiden lige nu