Sprød sangsild er blevet mor

onsdag d. 5. november 2014 kl: 10. 45 Af: Ritzau Fokus
 

Sangerinden Kelly Rowland blev 4. november mor til drengen Titan Jewell.

Sangerinden Kelly Rowland blev 4. november mor til drengen Titan Jewell. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Sangerinden Kelly Rowland er netop blevet mor for første gang til sønnen Titan Jewell sammen med sin manager-mand Tim Witherspoon.

Ups: Tv-vært flasher bryst

Efter at have sunget i den hårdtslående pigetrio Destiny’s Child har Kelly Rowland nu selv udvidet sin familie til en trio. Sammen med gemalen, hendes egen manager Tim Witherspoon, blev hun den 4. november mor til en lille dreng.

Det bekræfter den 33-årige sangerinde selv over for magasinet People.

– Vi er så ovenud begejstrede over at annoncere, at vi er blevet de stolte forældre til vores første søn. Vi er alle tre sunde og glade, lyder det fra det nygifte par i en erklæring.

Samtidig afslører parret også barnets navn: Titan Jewell Witherspoon.

Witherspoon og Rowland har dannet par siden 2011 og blev i maj gift ved en hemmelig ceremoni, hvor sangerinden Beyoncé var blandt de eksklusivt inviterede. I sommer bekræftede parret graviditeten og afslørede samtidig, at de ventede sig en dreng.

– Jeg så spændt på at blive mor, og det at dele oplevelsen med min mand er måske det smukkeste af det hele, sagde den dengang vordende mor til magasinet Elle.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu