Stærkt comeback af Iron Maiden

torsdag d. 10. september 2015 kl: 7. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
The Book of Souls er blevet revet væk.

The Book of Souls er blevet revet væk.

Det længe ventede nye album fra Iron Maiden får både fire og fem stjerner

Fredag udkom det længe ventede triplealbum “The Book Of Souls” med IRON MAIDEN, der i den grad er et comeback af dimensioner.

Ikke blot er forsanger Bruce Dickinson kommet sig stærkt efter sin sygdom, men anmelderne rundt i verden glæder sig over det nye album og de mange højdepunkter i løbet af de 92 minutters ny musik.

Metalhammer og Classic Rock har fyldt karaktérbogen med ni ud af 10 mulige, The Times fire ud af fem og The Guardian fire ud af seks.

Heavy Metal-ikoner giver koncert i Danmark

Herhjemme har anmelderne også kvitteret pænt. Berlingske, Gaffa og BT har givet albummet fem stjerner, og Politiken og Ekstra Bladet giver fire stjerner.

I løbet af de første to dage blev de fysiske eksemplarer revet væk i forretningerne, men albummet er dog atter tilgængeligt på både 2CD og 3LP.

De nye sange kommer til live i 2016, hvor IRON MAIDEN tager på en verdensomspændende turné med start i USA i februar, herefter følger Sydamerika, og så rammer de Europa hele juni og juli !

Hitband hylder Danmark: Er det Dødsstjernen?

Mens vi venter på offentliggørelsen af turdatoerne, kan man fornøje sig med det nye IRON MAIDEN computer-spil, der netop er launched : http://speedoflight.ironmaiden.com

En Donkey Kong inspireret verden, hvor bandets maskot Eddie skal kravle til tops for at redde en kvinde til tonerne af arcade-versionen af singlen “Speed Of Light” !

Del din kommentar

Forsiden lige nu