Stallone skal for retten

tirsdag d. 13. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Nu er det australske politi færdig med at undsøge de ting, som blev beslaglagt i sidste måned da skuespilleren Sylvester Stallones privatfly og hotelværelse blev gennemsøgt, efter at han blev stoppet i tolden i Sydney.

Stallone var i Australien for at promote den seneste film i serien om bokseren Rocky Balboa, og det besøg Down Under kan ende med at blive temmelig dyrt for den berømte muskelmand. Myndighederne har nemlig fundet ud af, at det stof, som han forsøgte at få med sig ind i landet, er et væksthormon, som er forbudt ved lov i Australien, og det får nu konsekvenser for Stallone.

Ulven Peter crasher fødselsdagsfest: Vil han have Amalie tilbage?

Man skal have speciel tilladelse for at indføre det forbudte stof, og det havde Stallone ikke, så derfor bliver han nu anklaget i sagen. Hvis han bliver dømt skyldig, skal han betale en bøde på 22.000 australske dollars.

Skuespilleren selv har udtalt, at der er tale om en misforståelse, som kommer af, at han ikke havde forstået de australske regler. Men han bebrejder ikke tolderne noget, bedyrer han – de gjorde bare deres arbejde.

Del din kommentar

Forsiden lige nu