Stallones død er stadig et mysterium

mandag d. 16. juli 2012 kl: 12. 49 Af: Kendte.dk NY
 

Stadig mystik om Rocky stjernens søns død…

Det kommer til at tage måneder, før skuespilleren Sylvester Stallone får at vide, hvad det var, der slog hans ældste søn ihjel. Det fortæller en talsmand for retsmedicinerne i Los Angeles til CNN, skriver People Magazine.

Obduktionen, der fandt sted søndag, gav ikke noget umiddelbart svar på, hvad der slog 36-årige Sage ihjel, og først om flere uger foreligger resultatet af de prøver for stoffer og medicin, der måske kan give et svar.

Derfor må den 66-årige actionstjerne gå rundt i sin store sorg i uvished om, hvad der rev hans ældste søn fra ham.

Sylvester Stallone er (ikke) død

– Der findes ingen større smerte, end når forældre mister et barn. Derfor beder jeg folk om at respektere min talentfulde søns minde og have medfølelse for hans kære mor Sasha, siger Stallone til TMZ.com
– Dette forfærdelige tab vil vi bære rundt på resten af vores liv. Sage var vores første barn og centrum i universet. Jeg beder ydmygt alle om at lade min søns minde og sjæl være i fred, uddyber han.

Sådan ser film-stjernerne ud i dag

Læs også: Begik Stallones søn selvmord?

Dermed opfordrer Sly til at omverdenen stopper alle de gætterier og spekulationer, der har været om, hvad der er årsagen til hans død. Nogle mener at vide, at det er en overdosis af receptpligtig medicin, der ligger til grund for dødsfaldet, men Sage Stallones ven og advokat George Braunstein udtaler, at Sage aldrig har taget stoffer og ikke engang drak.

Del din kommentar

Forsiden lige nu