“Star Lord” hjælper kræftramte børn

onsdag d. 11. februar 2015 kl: 12. 06 Af: Ritzau Fokus
 

Chris Pratt besøgte fredag en masse kræftramte børn på et hospital, efter han tabte et Superbowl-væddemål til sin gode ven.

Når han taber et væddemål, tager han det i den grad som en mand.

Nysepareret stjerne deler datingråd

I hvert fald var der ingen sure miner, da Chris Pratt fredag besøgte et hospital for kræftramte børn i byen Boston, efter han tabte et væddemål til sin ven Chris Evans om, hvem der ville vinde den amerikanske Superbowl.

Væddemålet gik ud på, at skuespilleren skulle møde op klædt ud som sin karakter fra storfilmen “Guardians of the Galaxay” for at få børnene til at få det bedre.

Og det så ud til at virke. I hvert fald lagde superstjernen en række billeder ud på sin Facebook-profil sammen med børnene, der så ud til at nyde det eksklusive besøg.

– Selv om jeg tabte væddemålet, er jeg glad og stolt over at være i Boston sammen med nogle fantastiske familier i dag, skriver han således om billederne.

Hollywood-par skilles efter otte års ægteskab

Foruden hospitalsbesøget lykkedes det også for den 35-årige skuespiller og hans ven Evans at samle omkring 27.000 dollar ind til kræftramte børn i USA. Det svarer til næsten 180.000 danske kroner.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu