Star Wars dårlig?

torsdag d. 23. september 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Fans er ikke tilfredse med udgivelsen af Star Wars DVD boksen. De opdagede nemlig hurtigt, at George Lucas endnu en gang har lavet ændringer i de oprindelige film. Blandt andet har han erstattet Sebastian Shaw, som var den fysiske form til Darth Vader uden maske med Hayden Christensen, der spiller Anakin Skywalker/Darth Vader i de nye film.

Dette har Lucas gjort for at få kontinuitet og slutte ringen med den kommende Star Wars film. En del fans mener, at Lucas har pillet for meget ved sit mesterværk, men det mener instruktøren ikke. “I alle interviews jeg har givet om Star Wars indtil nu, har jeg sagt, at jeg ikke var tilfreds med de versioner som oprindelig fik premiere i biograferne. De var omkring 25 procent af det jeg mente disse film burde være, og det gjorde mig meget deprimeret den gang de udkom,” udtaler Lucas.

Ann Eleonora fra Herrens veje: -Jeg taler med mine døde slægtninge

Kritikere har sagt, at Lucas sætter de mange fans hengivenhed til side for sin egen kunstneriske version. Til dette kom Lucas med denne kommentar:” Der findes ikke længere nogen original Star Wars.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu