Stenrig hertuginde død: Manden arver intet

fredag d. 21. november 2014 kl: 13. 57 Af: Ritzau Fokus
 

Den spanske hertuginde af Alba var kendt som en farverig kvinde. Hendes fulde navn var Doña Maríe del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart y Silva.

Den spanske hertuginde af Alba var kendt som en farverig kvinde. Hendes fulde navn var Doña Maríe del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart y Silva. Foto: Toni Rodriguez/AP

Den spanske hertuginde af Alba døde torsdag. Hun efterlader sig milliarder, men hendes bedre halvdel får ikke del i formuen.

DR viser udenlandsk familiejulekalender

Den spanske hertuginde af Alba, bedre kendt som Cayetana, der torsdag døde i en alder af 88 år, efterlader sig en enorm formue. Men den får hendes mand ikke del i, skriver Daily Mail.

Den excentriske kvinde har været et kendt ansigt i de spanske sladderblade, og det skabte røre, da hun i 2011 giftede sig for tredje gang med den 24 år yngre Alfonso Diez, og spekulationerne om motiverne for brylluppet fik frit løb.

Men ifølge Daily Mail og The Guardian underskrev Alfonso Diez forud for brylluppet et dokument, der gav afkald på ethvert krav til hendes formue, og i den forbindelse udtalte hertuginden:

– Alfonso vil ikke have noget. Alt, han vil have, er mig, lød det dengang.

Dermed efterlader hertuginden sin formue til sine seks børn. Formuen er angiveligt mellem 4,5 og 26 milliarder kroner. Hun ejede desuden flere slotte, landområder og værdifulde kunstværker, som også skal deles mellem børnene.

Daily Mail skriver desuden, at også hertugindens otte børnebørn får del i arven.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu