Dansk seriestjerne scorer tjans som vært

tirsdag d. 22. august 2017 kl: 9. 45 Af: Ritzau Fokus
Stephania Potalivo Voice Junior
Stephania Potalivo skal til efteråret prøve kræfter med rollen som vært i "Voice Junior" på TV2. Foto: Anders Fauerby/TV2.

Skuespiller Stephania Potalivo skal til efteråret prøve kræfter med rollen som vært i "Voice Junior" på TV2.

Mens DR har besluttet at lukke talentprogrammet “X Factor” efter den kommende sæson, ruster TV2 op på børne- og ungdomstalentprogrammet “Voice Junior”, når Mikkel Kryger får selskab af Sjit Happens-stjernen Stephania Potalivo i rollen som vært.

Sjit Happens-skuespiller får en sankthansaften som ingen andre

– Så er det endelig officielt, at jeg skal være denne skønne mands, Mikkel Krygers, medvært i “Voice Junior”. Det er simpelthen bare så fedt at være en del af hele denne her dejlige Voice Junior-familie, skriver Stephania Potalivo i et opslag på sin Instagram-profil.

Medlemmerne af Voice Junior-familien og dommerne i talentprogrammet er musikerne Oh Land, Joey Moe og Wafande.

Afløser Amelia Høy

Den 30-årige skuespillerinde afløser Amelia Høy som backstageværten, der skal tale med de nervøse og spændte deltagere, når de ikke er på scenen.

– Jeg er super spændt. Jeg kender programmet rigtig godt og har set det en masse, selv om det måske mest er henvendt til børn og familier, siger hun til TV2.

Stephania Potalivo har tidligere vist sit værd som andet end skuespiller. Hun var på dansegulvet og kom på andenpladsen i TV2’s populære “Vild med dans” i 2015.

Knæk Cancer: Så mange penge blev der indsamlet

Se Stephania Potalivos opslag her:

Yeahhh!!! Så er det endelig officielt, at jeg skal være denne skønne mand @mikkel.kryger medvært og backstagevært i @voicejunior 😍 Det er simpelthen bare så fedt, at være en del af denne her dejlige @voicejunior famile- @mikkel.kryger @ohlandmusic @wafandelife @joeymoeofficial og ikke mindst alle de søde og dygtige børn 🙏 #premiere 9.sep @tv2danmark #voicejunior ❤️

A post shared by Stephania Potalivo (@stephaniapotalivo) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu