Stephanie Geggo Christiansens har fået nye bryster

fredag d. 15. februar 2013 kl: 2. 38 Af: Kendte.dk NY
 

Bryggens baby-doll Stephanie som er datter til Linse Kessler, har fået lavet nye store bryster fortæller hun stolt.

 

Geggo har fået lavet nye bryster. - Fotos: facebook

Geggo har fået lavet nye bryster. – Fotos: facebook

 

CHOK: Linse forlader Danmark

Jørn Ege smadrede brysterne
Stephanie fik for flere år siden lavet større bryster af Jørn Ege men som med så mange andre var operationen ikke vellykket og det endte med at den smukke Stephanie Christensen gik derfra med et resultat hun mange år efter var ked og flov af.

 

Stephanie har flere gange åbent fortalt om den mislykkedes operation og hendes ærgrelse har givet hende et ønske om at få hendes bryster lavet om en gang for alle så de blev som hun altid havde ønsket dem.

 

Læs også:  Jørn Ege ødelagde Stephanie Kessler bryster

 

Litaunske specialister
Derfor har hun de sidste år undersøgt marked og fundet frem til en klinik i Litauen der efter sigende skulle være nogle af de bedste i verden, her bookede Gekko tid for måneder siden og nu har hun været afsted og er vendt hjem igen.

 

Flotte og store
Efter hjemkomsten har Stephanie udtrykt stor glæde for sit bryst parti og hun fortæller hun igen overfor kæresten stolt tør smide BH’en hvor hun før var flov over at vise hvad Jørn Ege havde skamferet.

 

Læs også: Ny blondine i Divaer i junglen i aften

 

Se Linses nye vilde tatovering

Hendes egen begejstring er heller ikke til at skjule for de nye bryster da Kendte.dk fanger hende på mobilen. De er sindssyg store og flotte, er hendes eneste kommentar og hertil kan vi kun tilføje at vi glæder os til Geggo viser dem frem i offentligheden.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu