Stig Rossen til Syng-med koncert

fredag d. 18. september 2015 kl: 13. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Stig Rossen og Vennerne. Pressefoto.

Stig Rossen og Vennerne. Pressefoto.

Jyske Bank Boxen skal for første gang skal danne rammen om en stor Syng-med koncert til oktober. Idéen, der er affødt af Stig Rossens erfaringer med fællessang, skal med populære dansktop-hits og folkekære sange give gæsterne en unik oplevelse i landets største multiarena.

I en lille båd der gynger, sidder jeg og synger. Allerede når den første strofe af Flemming ”Bamse” Jørgensens elskede sang fra 1980 forlader Stig Rossens mund, synger publikum med. Sådan har Stig Rossen oplevet det et utal af gange, når han har rejst landet rundt med ”Stig og vennerne”. Og det rører ham dybt hver eneste gang.

– Det skaber en helt magisk samhørighed at synge sammen. Sang og musik passerer de filtre, vi har, og rammer lige direkte ned i følelserne. Når man synger sammen, er man lige – uanset hvilken stemme man har, fortæller Stig Rossen.

Derfor var det oplagt for Stig Rossen at foreslå MCH Messecenter Herning at skabe en stor og unik fællessangsoplevelse i Jyske Bank Boxen, da sangeren først på året blev bedt om sit input til den kommende folkefest i landets største multiarena, som til oktober fylder fem år.

Syng med Birthe Kjær og Stig Rossen

MCH greb Stig Rossens idé, som nu blevet til en stor Syng med-koncert 25. oktober. Her kan publikum for bare 50 kroner stemme i, når Stig Rossen og Birthe Kjær synger folkelige og folkekære fællessange.

Stig Rossen elsker lydbøger og hader reality-tv

– Jyske Bank Boxen kommer til at skabe en fantastisk ramme om koncerten, og jeg håber, publikum er klar på er synge med, for fællessang skaber fællesskab, siger Stig Rossen.

På dagen synger Stig Rossen og Vennerne de største hits af Flemming ”Bamse” Jørgensen og Birthe Kjær optræder med sine egne festlige evergreens. Desuden synger Midt-Vest Pigekor nogle smukke danske fællessange og den lokale danseskole, Danseskolen Familien Nielsen, optræder med et flot Boxen-danseshow.

Jyske Bank Boxen i et nyt lys

Blandt de som stemmer i ved Syng med-koncerten, der i alt varer to timer, vil man også kunne finde Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH Messecenter Herning Kongrescenter.

– Det er første gang, vi laver et arrangement som Syng med-koncerten i Jyske Bank Boxen, og vi glæder os rigtig meget til at præsentere multiarenaen på en spændende og lidt anderledes måde. Jeg glæder mig meget til at opleve stemningen, hvor publikum får mulighed for at være en del af festen og synge med på alle de fantastiske og velkendte sange, der er på programmet, siger Georg Sørensen.

Tre fester på to dage

Foruden Syng med-koncerten består fødselsdagsfesten også af en kæmpe ’Familiefest med BørnefestiBAL’ lørdag formiddag 24. oktober. Her er gulvet i Jyske Bank Boxen er fyldt med tivoli, hoppeland samtidig med at Djämes Braun, boybandet Page Four samt mange andre underholder fra scenen.

Stig Rossen dropper planlagt pause

Fejringen byder også på to helt særlige rockkoncerter lørdag aften 24. oktober: Først genforenes det populære Herning-band Inside the Whale og derefter giver Danmarks største rockband gennem tiderne, D-A-D, en historisk specialkoncert, blandt andet med gennemspilning af hele det legendariske ”Riskin’ it all”-album.

Alle arrangementer i forbindelse med Jyske Bank Boxens 5-års fest i oktober er til udsædvanlige fødselsdagspriser. Billetter kan købes på billetnet.dk.

Del din kommentar

Forsiden lige nu